Asiakaskokemuksia

Palautetta asiakkailtani
Asiakaskokemuksia ja palautetta (julkaistu luvalla)

Stressinhallintakurssi, asiakaskokemuksia

" Hyvät käytännön harjoitteet, asiasisällöt ja keskustelut. Erittäin hyvin ohjattu, että ryhmäläiset pysyivät asiassa."

"Erittäin mukava, miellyttävä, jämäkkä asiansa osaava ohjaaja olet. Hyvä ilmapiiri!"

***
"Toiveet ja odotukset täyttyivät erittäin hyvin, sain intoa ja tietoa mitä voin tehdä arjessa, että elämä olisi tasapainoisempaa
."

"Odotukseni täyttyivät. Parasta oli hiljentyminen, rauhoittavat harjoitukset, jaksotus (paussit. ym) ja itsetuntemuksen lisääntyminen."

"Kiitos Marjaliisa varmasta tavasta ohjauksessa,
ei pääse tulemaan liikaa rönsyjä.

"Todella hyvä kurssi!"

***

"Selkeä ja konkreettinen sisältö. Meditaatio- ja joogaharjoitukset oli hyviä. Samoin yhteiset keskustelut."

"Kurssi ylitti odotukset, toivoin vinkkejä stressinhallintaan ja sain niitä ilman suorituspaineita, mitkä yleensä tulee mukana."


***

"Sain kurssilta vahvistusta siihen, että olen oikealla tiellä, ymmärrystä MBSR:stä, oivalluksia, tietoa."

"Lempeä, avoin ilmapiiri, hyvä tunnelma. Osaava, ammattitaitoinen vetäjä."
"Jalat maassa -asenne, huumori."
"Kiva kun oli pieni ryhmä."

"Sain kurssilta toivoa ja uusia keinoja,
kurssi antoi enemmän kuin odotin."

"Sain kurssilta paljon uusia ajatuksia ja työkaluja.

Hyvä johdonmukainen ja rauhallinen tapa edetä.  Hyvä ope:)"

 

MoMento motivaatiomentorointi palautetta

 

"Olen vaihtamassa työpaikkaa, ja pohtimassa riittääkö pelkkä työpaikan vaihto vai olisiko kokonaan uusi ala oikea ratkaisu. Pohdin myös palveleeko kokopäiväinen palkkatyö parhaiten omaa hyvinvointia vai onko joku muu vaihtoehto parempi.
Motivaatiomentoroinnin avulla olen saanut selkeämmin kiteytyneen kuvan siitä mikä on minulla kaikkein tärkeintä, ja mitä minun tulee pitää mielessäni hakiessani vauhtia uudelle uralle.  Suosittelen MoMentoa lämpimästi."    
Sami, 45

***

"Motivaatioprofiili on mielenkiintoinen itsetuntemuksen väline, joka Riikan positiivisella ja ammattimaisella opastuksella avasi minulle uusia oivalluksia siihen, miten omat motivaatiot vaikuttavat elämänvalintoihin. Logoterapiatapaamisessa pääsin Marjaliisan rauhallisessa ja ohjaavassa otteessa pureutumaan pintaa syvemmälle näihin oivalluksiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Hienoa tässä toimintatavassa onkin se, että profiilin tuloksista pääsee keskustelemaan logoterapeutin kanssa ja halutessaan jatkotyöstämään haluamaansa teemaa!"
Marjut, 52

***

"MoMento-prosessi auttoi oivaltamaan ne asiat työympäristössä ja -tavoissa, jotka ovat edellytyksinä työhyvinvoinnilleni. Mentoroinnista oli suuresti hyötyä etsiessäni uutta suuntaa työelämässä ja olen peilannut profiiliani myös muille elämäni osa-alueille, kuten sosiaalisiin suhteisiin."    Sari

***

"Haluan kiittää teitä molempia! Teidän kanssanne oli ihanaa keskustella ja tehdä yhteistyötä. Oli tosi positiivinen yllätys miten helposti tämä prosessi eteni ja kuinka joustavaa homma oli teidän puolelta.
Itse sain hyvää pohdittavaa niin työn kuin henkilökohtaisen elämäni osalta ja Riikan kanssa käydyn keskustelun jälkeen oikeastaan vasta konkreettisesti tajusin miksi tähän prosessiin halusin lähteä:)
Marjaliisan kanssa käyty keskustelu oli lumoava. Minulle jäi olo, että pienellä keskustelun ohjauksella ja kysymyksillä sait minut  itseni tajuamaan ja oivaltamaan asioita. Ei niin, että olisit tarjonnut valmiiksi ajatuksia. Suorastaan leijuin tuon keskustelun  jälkeen,  kun oli niin rauhallinen ja kevyt olo. Tajusin konkreettisesti, mitkä asiat ovat itselleni ne merkittävimmät ja että olen oikeasti tosi onnellinen juuri nyt.  Ja vaikka koen, että monessa asiassa on paljon matkaa sinne mihin haluaisin päästä niin keskustelun jälkeen oli sellainen fiilis, että minun on tarkoitus olla nyt juuri tässä vaiheessa ja tämä tilanne on hyvä juuri nyt.
Sain vahvuutta ja varmuutta siihen, että olen  työssäni oikealla tiellä, kun välillä olen sitä epäillyt. Motivaatiomentoroinnin kautta löysin sen, mitä lähdin hakemaan: mielenrauhaa itselleni. Voin siis sekä itse prosessin, että teidän molempien osalta ehdottomasti suositella tätä muillekin."                Henna

Logoterapia-ryhmän palautetta

"Sain uusia näkökulmia ja ideoita. Oli kiinnostava keskustella asioista eri tasolla kuin olen tottunut psykoterapiassa tai kotona."

"Opin ajattelemaan asioita uudella tavalla."

"Kiinnostavat keskustelut, uusien ajattelun työkalujen oppiminen. Tehtävien tekeminen oli kiinnostavaa, vaikken aina pystynytkään panostamaan niihin niin paljon kuin olisin toivonut."

"Kiitos, kun olit ohjaajana. Sain paljon, positiivisuus lisääntyi."

"Uuden ajateltavan lisäksi tuli otettua mielen päälle myös vanhoja ajatuksia sekä niitä ohjeita ja neuvoja, joita olen jo joskus saanut. Tuli myös ihan uusia asioita, en ennen ollut tietoinen logofilosofiasta."

"Harmi että ryhmä oli sen verran pieni, että keskustelu ei ihan aina lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle, mutta pidin kuitenkin myös siitä, että pysyimme ”asiassa” eikä rönsyilty liikaa."

"Tila ja ilmapiiri oli todella miellyttävä."

Kartta ja Kompassi -ryhmän kokemuksia

"Kotoisa ja rento tila, lattialla istumiset tyynyineen. Johdonmukainen ja johdateltu keskustelu. Avoin ilmapiiri ja turvallinen olo."
"Sain kurssilta ahaa -elämyksiä ja uusia välineitä omien elämänasenteiden tarkasteluun."
"Hieno yhteisöllinen kokemus työstää asioita ryhmässä mutta silti omalla tavallaan."
" Sain kurssilta työkaluja. Rauhaa ja levollisuutta. Luottamusta elämään."
"Sain uusia vinkkejä ja vahvistusta omiin ajatuksiin siitä, miten elämää olisi hyvä elää. Myös uusia tuttavuuksia!"
"Parasta oli jokaisen jakamat kokemukset ja tarinat, niiden pohtiminen ja niistä oppiminen."

 

"Loistava ohjaaja, joka vei asioita luontevasti ja johdonmukaisesti eteenpäin, ja toi välillä sivuraiteille eksyvät ryhmäläiset sopivasti takaisin raiteilleen:)
"Etenemisaikataulu oli erittäin hyvä, kaksi viikkoa on sopiva aika pitää edellisen tapaamisen aiheet muhimassa mielessä."
"Parasta oli ryhmässä vallinnut luottamuksen ilmapiiri, jossa uskalsi avoimesti puhua henkilökohtaisista asioita ilman pelkoa tulla tuomituksi tai arvostelluksi."

 

"Aion lukea kaiken mitä käsiini saan Franklista. Luottamus logofilsofiaan lujittui, ja sen antamat työkalut elämän hallinnan avuksi ovat selkeät, helposti ymmärrettävät ja yksinkertaiset. Suurkiitos!"
"Toivon jatkokurssia, sillä näitä asioita oilsi hyvä pohtia pidempäänkin tai syventää vielä uusille alueille."
"Kiitos ryhmän loistavasta luotsaamisesta ja ilmapiirin pitämisestä avoimena ja luottamuksellisena."

Löydä ja luo -kurssipalaute Ranskan Pyreneiltä, Ferme de Candeloup, Pau

Kurssin toteutus v. 2014 yhdessä taiteilija, vedic-ohjaaja Anne Kuntsin kanssa (Tmi One Step)

"Toiveeni ja odotukseni täyttyivät täysin.
Majoitukset ja ruokailut, asuminen ym. olivat huippua. Ohjelma oli hyvin ajateltu ja monipuolinen.
Olette molemmat Anne ja Marjaliisa oman alan ammattilaisia."

"Odotukseni ja toiveeni täyttyivät ehdottomasti, kaikki!
Anne ja Marjaliisa -kiitos kun teitte tämän mahdolliseksi!
Kauniit huoneet, toimivat yhteistilat, mahtava ruoka, kaunis & rauhallinen ympäristö.
Ihanat ohjaajat! Mahtava ryhmä! - uskomaton yhteishenki!
Huoneet olivat kauniita ja siistejä, yhteistilat toimivia, ruoka uskomattoman hyvää ja kauniisti tarjoiltu."

"Kaikki toiveeni toteutuivat.
Ohjelman joustavuus, oma vapaus tehdä sitä mitä halusi, ei huolta ruokailuista eli jokapäiväisestä välttämättömyydestä, voi keskittyä totaalisesti pelkkään olemiseen."

"Toiveeni ja odotukseni toteutuivat, ja ylittyivätkin maalaamisen suhteen erityisesti. Yksi askel oikeaan suuntaan vei taas eteenpäin ja uusille lähteille. Mahtavaa!
Kaikki oli hyvää ja toimivaa, eri osiot tasapainossa, ”ohjaus” lempeää ja silti järjestelmällistä.
Parempaa kurssipaikkaa ei olisi voinut olla. Ohjelmassa tarpeeksi vaihtelua ja yllätyksellisyyttä.
Yhdistävä konsepti on aivan mainio. Tämä oli aivan 10+."

"Toiveeni ja odotukseni toteutuivat yli odotusten. Hyvää oli kaikki. Hotellin palvelut, ruoat, asahi yms.harjoitteet, maalaaminen, luonto. Kaikki toimi erinomaisesti."

"Toiveeni ja odotukseni täyttyivät. Oli ihanaa keskittyä niin paljon vain itseensä ja samalla tutustua samanhenkiseen seuraan. Paikkaa ei voi sanoin kuvailla.
Paikka oli täyden kympin arvoinen. Molemmat ohjaajat ovat mahtavia ja osasivat selvästi asiansa.
Suosittelen lämpimästi sekä tätä kurssia, koulutuspalveluitanne ylipäätään ja tätä paikkaa."